Aisle Master Gasdrevet

Aisle Master er pioneren inden for Gas-drift i gruppen for knækstyrede gaffeltrucks. Aisle Masters er udstyret med et lukket brændstofsystem som standard for at forbedre emissioner og brændstoføkonomi.
Dette sætter den knækstyrede enhed med et arbejdsområde på ned til 1,6 meter gangbrede på forkant med teknologi i de smalle reolgange.

DEN ALLSIDIGE KNÆKSTYREDE GAFFELTRUCK
Aisle Master-serien er produceret af CombiLift, den anerkendte verdensleder inden for design og fremstilling af sikre, pladsbesparende og innovative håndteringsløsninger til lange laster, paller og containere. CombiLift har med sin ekspertise og erfaring udviklet de knækstyrede VNA Aisle Masters for at muliggøre maksimal lagerkapacitet og reducerede driftsomkostninger. Den knækstyrede VNA Aisle Masters kan nemt komme omkring i smalle reolgange og løfte laster op i en højde på 15 meter. VNA Aisle-Master leveres med en løftekapacit på op til 2.500 kg og er en særdeles robust maskine, hvor sikkerhed og førerkomfort er i fokus. Ydermere kan den køre både udendørs og indendørs – og på mange forskellige typer af underlag.

Kontakt os for rådgivning Se produktvideo