Aisle Master Cold Store

FRYSEHUS (Cold Store) AISLE MASTER
Omkostningerne ved frysehuse og lavtemperatur lageroperationer er meget højere end for traditionel lageropbevaring, hvilket gør pladsoptimering mere afgørende end nogensinde. Aisle Masters frysehusmodel holder dig varm og produktiv selv i et koldt arbejdsklima.

Samarbejde mellem nogle af de store producenter i branchen har resulteret i en model udviklet specifikt til denne kundegruppes specielle krav, samtidig med at den garanterer optimal lagerfunktion. Den fuldt lukkede kabine med optimal udsyn og comfort, som samtidig holder chaufføren varm, hvilket reducerer tiden til den nødvendige tid til pauser og øger dermed produktiviteten.

DEN ALLSIDIGE KNÆKSTYREDE GAFFELTRUCK
Aisle Master-serien er produceret af CombiLift, den anerkendte verdensleder inden for design og fremstilling af sikre, pladsbesparende og innovative håndteringsløsninger til lange laster, paller og containere. CombiLift har med sin ekspertise og erfaring udviklet de knækstyrede VNA Aisle Masters for at muliggøre maksimal lagerkapacitet og reducerede driftsomkostninger. Den knækstyrede VNA Aisle Masters kan nemt komme omkring i smalle reolgange og løfte laster op i en højde på 15 meter. VNA Aisle-Master leveres med en løftekapacit på op til 2.500 kg og er en særdeles robust maskine, hvor sikkerhed og førerkomfort er i fokus. Ydermere kan den køre både udendørs og indendørs – og på mange forskellige typer af underlag.

Kontakt os for rådgivning Se produktvideo