Diesel gaffeltruck 10.0 til 25.0 ton

Doosan 10 – 25 ton diesel gaffeltruck tilbyder fremragende ydeevne og høj effekt, takket være Doosans DL06P og DL08P elektronisk styrede motorer. Robust pålidelighed har været en afgørende stor del af Doosans kodex for alle dets produkter, og den nye 7-serie er ikke anderledes. Den kraftige metal chassisramme sikrer, at Doosan er det bedste valg til alle applikationer. Den nye Zeus Cabine giver et fantastisk udsyn og fremragende komfort for føreren. Forlængede serviceintervaller betyder øget oppetid og reducerede serviceomkostninger.
 
Doosan modellerne D100/120/140/160S-7 er udstyret med den nye Doosan DL06P 5,9 liters diesel motor. Den kraftige Doosan-motor giver et højt drejningsmoment ved lave omdrejninger/minut eller ved lavt motoromdrejningstal, medvirker til at reducere brændstofforbruget og opfylder Euro Stage IV-reglerne. De noget større Doosan modeller DV180/250S-7 er udstyret med Doosan 7,6 liters diesel motor, som tilfører maskinerne høj effekt og højt drejningsmoment og opretholder det højeste niveau af ydeevne under de mest udfordrende forhold i de mest udfordrende applikationer.
 
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Skrid Sikre Trin

De store skridsikre trin gør det nemt og sikkert at stige på og af gaffeltrucken, selv under dårlige vejrforhold.

Panorama Spejl

Panoramaspejlet giver ekstra sikkerhed for at reducere ulykker og skader på gaffeltrucken, produkterne eller lager reolsystemet.

Bak Kamera

Bakkameraet giver et perfekt bagudsyn. Føreren kører let, ubesværet og sikkert baglæns med aktiveret bakkamera.

OSS

Når operatøren forlader sædet, stopper truckens kørsel og mastløftningsfunktionerne (Operator Sensing System).

Justerbart Sæde

Designet med et lavprofil sæde med mekanisk affjedring, der reducerer vibrationer markant. Det hjælper operatøren med at holde sig komfortabel, uanset hvor hård dagen bliver.

Ergonomisk Design

Betjeningspannel er placeret ergonomisk optimalt for operatørens bekvemmelighed. Ergonomisk parkerings greb håndtagsposition i venstre side af sædet.

5” Farve LCD Display

Det store service og informations display med blandt andet DEF-advarsel, DEF-niveaumåler, SCR-rengøringsanmodning, SCR-rengøringsspærring, motoromdrejningstal og motorkontrollampen holder operatøren opmærksom på maskinens forhold og drift.

Instrument Panel

Det brugervenlige, integrerede instrumentpanel giver et klart overblik over gaffelruckens drifts status. Operatøren holdes orienteret om maskinens driftsforhold.

LED Lygter

LED belysning, giver et bedre lys og længere levetid end traditionelle forseglede lys bjælker eller for såvidt halogenlys.

Mast Udsyn

Udsynsoptimerede og arrangerede hydraulikslanger og løftekæder forbedrer udsynet fremadrettet.

Forbrændings System

Doosans eget system, som optimerer efter forbrændings egenskaberne: ULPC (Ultra Low Particulate Matter Combustion).

Effektive Motorer

Brændstofeffektive motorer som Doosans DL06P og DL08P elektronisk styrede motorer er kraftfulde og giver enestående brændstof effektivitet og bidrager med fremragende brændstof besparelser og øget produktivitet, holdbarhed og værdi for pengene.

Oliekølede Bremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket for forureningspartikler som giver maksimal beskyttelse mod forurening og minimerer nedbrud.

Motor Køling

En kraftig blæser med stor kapacitet drevet af en hydraulisk motor styrer effektivt motorens driftstemperaturerne, for at minimere motorslid og maksimere motorens effektivitet.

Dobbelt Luft Filtre

Den øgede kapacitet med Dobbelt Element Luft Filtre gør den nye 7-serie mere holdbar. Den integrerede MAF-sensor (Mass Air Flow) giver større nøjagtig og bedre overvågning.

Ørken Filter

De største stykker snavs filtreres fra af Ørkenfilterrenseren, hvilket gør det nemmere for luftfilteret med dobbeltelementer at filtrere de mindre stykker fra. Ørkenfilterrenseren forlænger luftfilterets levetid.

Tiltbar Cabine

Den vipbare førercabine gør det hurtigt og nemt at servicere alle drivaggregatets komponenter.

Service venlig! 

Stort åbningsområde under motorafdækningen øger tilgængelighed når maskinen serviceres.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, med vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Parts

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.