Diesel gaffeltruck 3.5 til 5.5 ton

 
Doosan 3,5 – 5,5 tons dieselgaffeltrucks er højtydende og tilbyder brændstofeffektiv ydeevne. Den nye Doosan 9-serie gaffeltrucks leveres i verdensklasse som fortsat følger Doosan-traditionen med at levere enkel, kraftfuld ydeevne, mens de mest af alt leverer den bedst mulige værdi til dig.
Det specialdesignede ergonomiske førercenter motiverer føreren til at bevare fuld kontrol til enhver tid, hvilket forbedrer produktiviteten og reducerer stress og træthed. Den nye model byder på forbedret udsyn og det nyeste design inden for ergonomiske hydrauliske betjeninger. Takket være et forbedret holdbart design og et ekstra stabilitetssystem overstiger Doosans nye 9-serie de højeste krav til sikker drift.
Den nye motor giver en uovertruffen kombination af kraft, ydeevne og pålidelighed. De mange parameter er fuldt justerbare, så den matcher ethvert individuelt krav perfekt, hvilket giver maksimal kontrol og nøjagtighed for hver funktion.
 
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Elektronisk Bremse

Parkeringsbremsen hjælper med at forhindre sikkerhedsuheld. Når du stiger af gaffeltrucken, kan føreren aktivere bremsen ved tryk på bremsekontakt.

Hastighedskontrol

Det er muligt at indstille en hastighedsgrænse, en anden grænse kan sættes op for frem og tilbage.

SSI

Når føreren ønsker at benytte trucken og sidder på sædet, skal sikkerhedsselen spændes, for at kunne betjene trucken. Sikkerhedssele Sequence Interlock (SSI).

OSS

Når operatøren forlader sædet, stopper truckens kørsel og mastløftningsfunktionerne (Operator Sensing System).

Mere Frihøjde

Gulvpladen er sænket, hvilket øger torsoafstanden (+26mm). Operatøren har mere friplads over hovedet.

Justerbar Ratstamme

Den teleskopiske ratstamme kan justeres afhængigt af førerens kørestilling, fylder mindre og gør det nemt for føreren at komme ind/ud af gaffeltrucken. Det kompakte rat gør det mere behageligt at køre med gaffeltrucken.

Øget Benplads

Benplads/knæafstanden er udvidet, og tiltcylinderens placering er flyttet under gulvpladen, hvilket giver masser af benplads.

Fuld Farve LCD-Skærm

5″ skærm er standard, tilvalgsmulighed 7″ skærm. Fuld farve LCD-skærmen er meget klar synlig udendørs og holder operatøren informeret om maskinens forhold.

Multi Torque Mode

Doosan tilbyder 3 adfærdsniveauer. 9-serien giver dig mulighed for at vælge den adfærd, der passer bedst til dit arbejdsmiljø.

Doosan Particulate Filter

For at overholde Euro Stage V har det været nødvendigt at udstyre vores gaffeltrucks med et dieselpartikelfilter. Doosan vurderer, at det er vigtigt at sikre maksimal oppetid på din gaffeltruck, derfor har vi tilstræbt, at servicen er reduceret til et minimum. Regenerering sker automatisk.

Fuel Efficient Engine

Denne G2 Doosan-byggede dieselmotor giver højt drejningsmoment ved lave omdrejninger, og er specielt designet til industrikøretøjer. Det forbedrer effektivt gaffeltruckens acceleration, køre- og klatreydelse.

Oliekølede Skivebremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket, for maksimal beskyttelse mod forurening. Dette vedligeholdelsesfrie system sikrer maksimal oppetid, færre skader og ingen omkostninger for dig.

Elektronik Stik

Stikket som er klassificeret IP65: Kvaliteten af ​​de elektroniske komponenter er væsentlig forbedret, og pålideligheden er blevet øget. Dette resulterer i maksimal ydelsesmulighed og reducerede serviceomkostninger.

Ny Kabine

Den nyudviklede kabine betegnes som fullfloatingkabin. Den fuldt svævende kabine reducerer støj og vibrationer til et minimum. 9-seriens gaffeltrucks er meget pålidelige og langtidsholdbare.

Optimeret Pedalsystem

Koblingspedalen gør inching meget pålidelig, og det fornyede design med anti-slip pedal forbedrer førerens komfort.

Kølertjek

Dækslet på modvægten er let at af og påmontere, hvilket gør det nemt at kontrollere køleenheden.

Aftagelig Side/Gulvplade

Gulvpladen og sidepanelet kan nemt fjernes uden værktøj, hvilket letter inspektionen og reducerer serviceomkostningerne.

Worldwide Service Net

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.

Doosan Originale Parts

The parts warehouse, supplies high quality Doosan parts to your local dealer. Doosan Genuine Parts perfectly fit your truck.