Diesel gaffeltruck 6.0 til 9.0 ton

Doosan 6 – 9 ton diesel gaffeltruck giver fremragende ydeevne og høj effekt, takket være den nye generation af Doosans egne G2 dieselmotorer.
Robust pålidelighed har været en afgørende del af Doosans kodex for alle dets produkter, og den nye 7-serie er ikke anderledes. Den kraftige chassisramme, der for det meste er designet af metal, sikrer, at Doosan er det bedste valg til alle applikationer. Den nye Zeus Cabine giver et fantastisk udsyn og fremragende komfort for føreren. Forlængede serviceintervaller betyder øget oppetid og reducerede serviceomkostninger.

Denne diesel gaffeltruck tilbydes med to forskellige motorer.

Doosan 3.4 liter DM03V motoren med 55 kW (D60/70S-7) opfylder og overgår alle Euro Stage IIIB-emissionsbestemmelser uden et dieselpartikelfilter (DPF). Yderligere vedligeholdelse såsom regenerering eller udstødningsrensning er ikke påkrævet.

Doosan 3.4 liter D34P motoren på 80,9 kW (D60/70/80/90S-7) opfylder og overgår alle Euro Stage IV emissionsforskrifter af Diesel Oxidation Catalyst (DOC) og Selective Catalytic Reduction (SCR). Ekstraordinær vedligeholdelse såsom regenerering eller udstødningsrensning er ikke påkrævet.
 
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Skridsikre Trinbræt

De store skridsikre trin gør det nemt og sikkert at stige på og af gaffeltrucken, selv under dårlige vejrforhold.

Panorama Spejl

Panoramaspejlet giver ekstra sikkerhed for at reducere ulykker og skader på gaffeltrucken, produkterne eller lager reolsystemet.

Bak Kamera

Bakkameraet giver et perfekt bagudsyn. Føreren kører let, ubesværet og sikkert baglæns med aktiveret bakkamera.

Greb med Horn

Giver brugeren mulighed for at signalere med hornkontakt, og bevare fuld  funktionskontol under kørslen, som medvirker til at bevare sikkerhed.

Justerbart Sæde

Designet med et lavprofil sæde med mekanisk affjedring, der reducerer vibrationer markant. Det hjælper operatøren med at holde sig komfortabel, uanset hvor hård dagen bliver.

Ergonomisk Design

Kontakter/Betjeningsgreb som er centralt placeret giver optimal bruger oplevelse. Ergonomisk parkerings greb i håndtagsposition i venstre side af sædet. Det store og vidt åbne gulvområde giver føreren masser af benplads til at foretage utrolig ind- og udstigning til en leg.

5” Farve LCD Display

Det store service og informations display med blandt andet DEF-advarsel, DEF-niveaumåler, SCR-rengøringsanmodning, SCR-rengøringsspærring, motoromdrejningstal og motorkontrollampen holder operatøren opmærksom på maskinens forhold og drift.

Instrument Panel

Det brugervenlige, integrerede instrumentpanel giver et klart overblik over gaffeltruckens drifts status. Operatøren holdes orienteret om maskinens driftsforhold.

Mast Udsyn

  • Centreret sæde optimerer mastudsyn.
  • De udsynsoptimerede og arrangerede hydraulikslanger og løftekæder forbedrer udsynet fremadrettet.

Kontravægt

Det moderne dynamiske design øger også køle kapaciteten ved at øge den indvendige luftstrøms mængde.

Forbrændings System

Doosans eget system, som optimerer efter forbrændings egenskaberne: ULPC (Ultra Low Particulate Matter Combustion).

Brændstof Motorer

Den kraftfulde Doosan-motor og komponenter giver et højt drejningsmoment ved lave motoromdrejninger og reduceret brændstofforbrug.

Olie-Kølede Bremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket for forureningspartikler som giver maksimal beskyttelse mod forurening og minimerer nedbrud.

Multi Køreindstillinger

Doosan tilbyder tre driftsindstillinger – ECO/STD/DRIVE-tilstand. Hver bruger kan vælge sin egen indstilling, der passer til deres forskellige applikationer.

Luft Renser

Den øgede kapacitet med Dobbelt Element Luft Filtre gør den nye 7-serie mere holdbar. Den integrerede MAF-sensor (Mass Air Flow) giver større nøjagtig og bedre overvågning.

Pedal Placering

Speeder/Bremse/Inching- pedaler er placeret ved siden af hinanden, hvilket gør det nemt for føreren at skifte mellem pedalerne uden at miste overblikket.

Tiltbar Cabine

Den vipbare førercabine gør det hurtigt og nemt at servicere alle drivaggregatets komponenter.

Service venlig!

  • Integrerede elektriske komponenter.
  • Stort åbent arbejdsområde under motorklap.
  • Enestående adgang til brændstoffilter.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, med vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Parts

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.