1,8-2 tons 7-Series (Gående)

1,8-2 tons 7-Series (Gående) er en serie af elektriske palleløftere med en kapacitet på 1,8 – 2 tons. Det ergonomiske design af vores 7-series gående palleløfter sikrer nem betjening for både højre- og venstrehåndede operatører. Pakket med væsentlige sikkerhedsfunktioner som skildpaddetilstand og nødstop, er denne palletruck specielt udviklet til at øge effektiviteten og sikre sikker daglig drift.
Serien består af følgende modeller:

– BPL18S-7
– BPL20S-7

Kontakt os for rådgivning Download PDF

Turtel Funktion

Ved at trykke på skildpadde tilstands knappen, når palletrucken kører i et lager, vil palletruckens kørehastighed sænkes.

Nødstop Aktivering

Stor knap med ‘tryk ned’ sikkerhedsfunktion, der beskytter brugerne ved betjening af palletrucken.
 

Stor Stabilitet

Sikkerhed er vores største bekymring, og det er derfor, vi hos Doosan finder det meget vigtigt at levere stabile, robuste maskiner, der er sikre at bruge, selv i de hårdeste arbejdssituationer.

Enkel Instrumentering

Letlæseligt instrumentpanel, viser alle vigtige palletruckens parametre og indstillinger.

Styrestangs Kontrol

Ergonomisk udformet styrearm med dobbelte grebskontakter, der letter brugen af højre- eller venstrehåndede operatører. Den integrerede skildpaddeknap begrænser kørehastigheden ved manøvrering i trange arbejdsområder.

Nem På/Af-Læsning

Inovativt gaffeldesign og bogie lasthjul gør det nemt at komme ind og ud af palleterede laster.

Opretstående Styrestang

Til sidesættelses knap giver operatøren mulighed for at køre maskinen med styrearmen i oprejst position.

Curtis Controller

Fuldt programmerbare præstationsparametre giver mulighed for total tilpasning af acceleration, tophastighed og nedbremsning.

Doosan Brand

Verdens førende værdifulde gaffeltruckmærke og den eneste store ledende producent, der tilbyder to førende serier af gaffeltruck – den højt specifikke 7-serie og økonomi GX-serien.

Robust Konstruktion

Doosans kraftige konstruktion består af skærme og topdæksel af metal, samt kraftig plast hvilket sikrer minimal skade og sænker levetidsomkostningerne. Disse lave samlede brugeromkostninger gør Doosans lagersortiment perfekt til selv de hårdeste arbejdsopgaver.
 

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan originale dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.