2 tons 7-Series (Platform)

2 tons 7-Series (Platform) består af BPR20S-7, som er en elektrisk palleløfter med en kapacitet på 2 tons. Den optimerer lagereffektiviteten ved at reducere rejsetiden og ubesværet manøvrere snævre hjørner. Dens ergonomisk designede styrearm og foldbare platform gør det nemt at forvandle til en gående, hvilket sikrer alsidighed og bekvemmelighed.

Kontakt os for rådgivning Download PDF

Fast Side Panel

Det faste sidepanel sikrer operatøren, når lasten flyttes med høj hastighed.

Nødstop Aktivering

Stor rød knap med ‘tryk ned’ sikkerhedsfunktion, der beskytter brugerne ved betjening af palletrucken.

Stor Stabilitet

Sikkerhed er vores største bekymring, og det er derfor, vi hos Doosan finder det meget vigtigt at levere stabile, robuste maskiner, der er sikre at bruge, selv i de hårdeste arbejdssituationer.

Enkel Instrumentering

Letlæseligt instrumentpanel, viser alle palletruckens vigtige parametre og indstillinger.

Betjenings Venlig

Det lille rat og retnings omskifteren gør det til en leg at køre, og gør det super nemt at betjene palletrucken.

Praktisk Komfortbakke

Den praktiske bakke giver fremragende opbevaring til evt. clipboard, forfriskninger, små værktøj osv. Dette er et af mange opfyldte kundeønsker.

Nem På/Af-Læsning

Det inovative gaffeldesign og bogie lasthjul gør det nemt at komme ind og ud af palleterede laster.

Høj Hastighed

Den kraftige og elegante palletruck kan opnå en hastighed på op til 11 km/t (ulastet), hvilket i høj grad øger produktiviteten.

Batteri Ruller

Kraftige nylonruller under batteriet gør det muligt at fjerne batteriet med en lille indsats, hvilket gør batteriudskiftning enkelt og sikkert.

Curtis Controller

Fuldt programmerbare præstationsparametre giver mulighed for total tilpasning af acceleration, tophastighed og nedbremsning.

Doosan Brand

Verdens førende værdifulde gaffeltruckmærke og den eneste store ledende producent, der tilbyder to førende serier af gaffeltruck – den højt specifikke 7-serie og økonomi GX-serien..

Robust Konstruktion

Doosans kraftige konstruktion består af skærme og topdæksel af metal, samt kraftig plast hvilket sikrer minimal skade og sænker levetidsomkostningerne. Disse lave samlede brugeromkostninger gør Doosans lagersortiment perfekt til selv de hårdeste arbejdsopgaver.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.