Elektrisk stabler 1.2 ton 

Vores 1,2 ton Lithium-ION elektriske stabler opfylder og overgår dine lagerbehov.

Doosan producer robuste og pålidelige enkle maskiner, som har gjort det muligt for os at blive en førende leverandør af materialehåndteringsudstyr. Ved at anvende høje specifikationer og gennemafprøvet teknologi har vi opnået vores mål om at øge produktivitet og samtidig sænke udstyrs levetidsomkostninger.

Doosan Lithium-ION stabler lader hurtigere og vejer mindre end de klassiske stablere med standard batteri.

Kontakt os for rådgivning Download PDF

Kurvekørsel

Integreret hastigheds controller til kurvekørsel øger førerens komfort og sikkerhed, justerbar efter kundernes individuelle præferencer.

Turtel Funktion

Ved at trykke på skildpadde tilstands knappen, når palletrucken kører i et lager, vil palletruckens kørehastighed sænkes.

Omvendt Sikkerhed

Den røde (mavekontakt) knap på toppen af styrestangen stopper maskinen når den trykkes ind, konktakten skal deaktiveres ved at fritstille styrestangen før det er muligt at flytte palleløfteren i den modsatte retning.

Ergonomisk Håndtag

Let at manøvrere med det ergonomisk udformede håndtag med tudehorns kontakt, med aktiveringsmulighed for løft og sænk af gafler.

Multifunktionelt Skærmpanel

Batteriopladnings niveau, driftstimer og forskellige statuskoder såsom batteritemperatur kan kontrolleres på multifunktionsdisplayet. Adgang via tastatur eller badge (option).

Uhæmmet Mast Udsyn

Sikrer perfekt observation, samt overblik af gaflerne og stablerens drift. Udsynet er frit og ikke generet af mastesektioner, cylindre eller kæder.

High Speed Ladning

  • Hurtig opladning af Li-ION-Batteri
  • 24V 60Ah Lithium LiFePO4

Kvalitetssikret Overvågning

Altid overvågning af batteriforhold; diagnose for at forhindre overophedning, overopladning, overafladning etc.

Total Cost of Ownership

Konstant batterikapacitet påvirkes ikke af hyppige opladninger. Boost-opladning understøttet, kan oplades når som helst. (TCO)

Robust Konstruktion

Doosans kraftige konstruktion består for en stor del af stål (2,0 mm tykt), samt kraftig plast hvilket sikrer minimal skade og sænker levetidsomkostningerne. Disse lave brugeromkostninger gør Doosans lagersortiment perfekt til selv de hårdeste arbejdsopgaver.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan originale dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.