Elektrisk stabler 1.25 ton rider

Doosan 1,25 ton stand in stabler opfylder og overgår dine lagerbehov. Doosans stand in stablere er designet til at give en mere stabil struktur, perfekt egnet til at løfte byrder op i 2,89 m.

Doosan producer robuste og pålidelige enkle maskiner, som har gjort det muligt for os at blive en førende leverandør af materialehåndteringsudstyr. Ved at anvende høje specifikationer og gennemafprøvet teknologi har vi opnået vores mål om at øge produktivitet og samtidig sænke udstyrs levetidsomkostninger.

Doosan warehouse produkterne bærer kvalitets mærket “Made in Germany”, og her sikrer vores specialteam højeste kvalitet af vores produkter på hvert trin i fremstillingsprocessen.

Vi stræber efter

  • Konstant forbedring af vores produktkomponenter i overensstemmelse med de nyeste teknologiske standarder
  • Tilgængeligheden af et stort antal udstyrsmuligheder og ydeevnefunktioner
  • Udvikling og produktion af skræddersyede maskiner
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Fast Sidepanel

Det faste sidepanel sikrer operatøren, når lasten flyttes med høj hastighed.

Nødstop Aktivering

Stor rød knap med ‘tryk ned’ sikkerhedsfunktion, der beskytter brugerne ved betjening af stableren.

Stor Stabilitet

Sikkerhed er vores største bekymring, og det er derfor, vi hos Doosan finder det meget vigtigt at levere stabile, robuste maskiner, der er sikre at bruge, selv i de hårdeste arbejdssituationer.

Enkel Instrumentering

Letlæseligt instrumentpanel, viser alle stablerens vigtige parametre og indstillinger.

Betjenings Venlig

Det lille rat og retnings omskifteren gør det til en leg at køre, og gør det super nemt at betjene stand in stableren.

Komfortbakke

Den praktiske bakke giver fremragende opbevaring til evt. clipboard, forfriskninger, små værktøj osv. Dette er et af mange opfyldte kundeønsker.

Nem På/Af-Læsning

Det inovative gaffeldesign og bogie lasthjul gør det nemt at komme ind og ud af palleterede laster.

Høj Hastighed

Den kraftige og elegante stabler kan opnå en hastighed på op til 11 km/t (ulastet), hvilket i høj grad øger produktiviteten.

Batteri Ruller

Kraftige nylonruller under batteriet gør det muligt at fjerne batteriet med en lille indsats, hvilket gør batteriudskiftning enkelt og sikkert.

AC Controller

Fuldt programmerbare præstationsparametre giver mulighed for total tilpasning af acceleration, tophastighed og nedbremsning.

Doosan Brand

Verdens førende værdifulde gaffeltruckmærke og den eneste store ledende producent, der tilbyder to førende serier af gaffeltruck – den højt specifikke 7-serie og økonomi GX-serien.

Robust Konstruktion

Doosans kraftige konstruktion består af skærme og topdæksel af metal, samt kraftig plast hvilket sikrer minimal skade og sænker levetidsomkostningerne. Disse lave samlede brugeromkostninger gør Doosans lagersortiment perfekt til selv de hårdeste arbejdsopgaver.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din stabler.