Elektrisk stabler 1.6 til 2.0 ton

Doosan 1,6 – 2,0 ton elektriske platformsstablere opfylder og overgår mange lagerbehov.

Doosan producer robuste og pålidelige enkle maskiner, som har gjort det muligt for os at blive en førende leverandør af materialehåndteringsudstyr. Ved at anvende høje specifikationer og gennemafprøvet teknologi har vi opnået vores mål om at øge produktivitet og samtidig sænke udstyrs levetidsomkostninger.

Doosan warehouse produkterne bærer kvalitets mærket “Made in Germany”, og her sikrer vores specialteam højeste kvalitet af vores produkter på hvert trin i fremstillingsprocessen.

Vi stræber efter

  • Konstant forbedring af vores produktkomponenter i overensstemmelse med de nyeste teknologiske standarder
  • Tilgængeligheden af et stort antal udstyrsmuligheder og ydeevnefunktioner
  • Udvikling og produktion af skræddersyede maskiner
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Stor Stabilitet

Sikkerhed er vores største bekymring, og det er derfor, vi hos Doosan finder det meget vigtigt at levere stabile, robuste maskiner, der er sikre at bruge, selv i de hårdeste arbejdssituationer.

Nødstop Aktivering

Stor rød knap med ‘tryk ned’ sikkerhedsfunktion, der beskytter brugerne ved betjening af palletrucken.
 

Enkel Instrumentering

Letlæseligt instrumentpanel, viser alle palletruckens vigtige parametre og indstillinger.

 

Styrestangs Kontrol

Ergonomisk udformet styrearm med dobbelte grebskontakter, der letter brugen af højre- eller venstrehåndede operatører. Den integrerede skildpaddeknap begrænser kørehastigheden ved manøvrering i trange arbejdsområder.

Platforms Position

Platformen er ideel på større lagre, hvor folk skal køre over længere afstande. Når læsseområderne er for snævre til at manøvrere, kan platformen hæves, og palletrucken kan bruges som walk behind.

Nem På/Af-Læsning

Det inovative gaffeldesign og bogie lasthjul gør det nemt at komme ind og ud af palleterede laster.

Opretstående Styrestang

Til sidesættelses knap giver operatøren mulighed for at køre maskinen med styrearmen i oprejst position.

AC Controller

Fuldt programmerbare præstationsparametre giver mulighed for total tilpasning af acceleration, tophastighed og nedbremsning.

Doosan Brand

Verdens førende værdifulde gaffeltruckmærke og den eneste store ledende producent, der tilbyder to førende serier af gaffeltruck – den højt specifikke 7-serie og økonomi GX-serien.

Robust Konstruktion

Doosans kraftige konstruktion består af skærme og topdæksel af metal, samt kraftig plast hvilket sikrer minimal skade og sænker levetidsomkostningerne. Disse lave samlede brugeromkostninger gør Doosans lagersortiment perfekt til selv de hårdeste arbejdsopgaver.
 

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan originale dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.