Reach Truck BR14J-9 Series 1,4-1,6 tons

BR14J-9 Series er en serie af elektriske reach trucks med en kapacitet på 1,4 – 1,6 tons. Oplev enestående ydeevne med vores kompakte reach truck. Udstyret med et avanceret stabilitetssystem leverer denne truck stabilitet og hastighed uden at gå på kompromis med sikkerheden.
Serien består af følgende modeller:

– BR14J-9
– BR16J-9

Kontakt os for rådgivning Download PDF

Stor Stabilitet

Sikkerhed er vores største bekymring, og det er derfor, vi hos Doosan finder det meget vigtigt at levere stabile, robuste maskiner, der er sikre at bruge, selv i de hårdeste arbejdssituationer.

Nødstop Aktivering

Stor rød knap med ‘tryk ned’ sikkerhedsfunktion, der beskytter brugerne ved betjening af stableren.

Enkel Instrumentering

Letlæseligt instrumentpanel, viser alle stablerens vigtige parametre og indstillinger.

Styrestangs Kontrol

Ergonomisk udformet styrearm med dobbelte grebskontakter, der letter brugen af højre- eller venstrehåndede operatører. Den integrerede skildpaddeknap begrænser kørehastigheden ved manøvrering i trange arbejdsområder.

Nem På/Af-Læsning

Det inovative gaffeldesign og bogie lasthjul gør det nemt at komme ind og ud af palleterede laster.

Opretstående Styrestang

Til sidesættelses knap giver operatøren mulighed for at køre stableren med styrearmen i oprejst position.

Batteri Ruller

Kraftige nylonruller under batteriet gør det muligt at fjerne batteriet med en lille indsats, hvilket gør batteriudskiftning enkelt og sikkert.

AC Controller

Fuldt programmerbare præstationsparametre giver mulighed for total tilpasning af acceleration, tophastighed og nedbremsning.

Doosan Brand

Verdens førende værdifulde gaffeltruckmærke og den eneste store ledende producent, der tilbyder to førende serier af gaffeltruck – den højt specifikke 7-serie og økonomi GX-serien.

Robust Konstruktion

Doosans kraftige konstruktion består af skærme og topdæksel af metal, samt kraftig plast hvilket sikrer minimal skade og sænker levetidsomkostningerne. Disse lave samlede brugeromkostninger gør Doosans lagersortiment perfekt til selv de hårdeste arbejdsopgaver.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din ordreplukker.