Reach Truck BR14JW-9 Series 1,4-1,6 tons

BR14JW-9 Series er en serie af elektriske reach trucks med en kapacitet på 1,4 – 1,6 tons. Oplev enestående ydeevne med vores kompakte reach truck. Udstyret med et avanceret stabilitetssystem leverer denne truck stabilitet og hastighed uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Serien består af følgende modeller:

– BR14JW-9
– BR16JW-9

Kontakt os for rådgivning Download PDF

Høj Kapacitet

Doosan BR reach truck arbejder med smart sensorstyring som giver større stabilitet. Det nyudviklede stabiliseringsystem bidrager til en øget lastkapacitet ved maksimum løft på masten med løft op til 13 meter, gældende for * BR25JW-9 chassis.

Doosan GSS

Doosan GSS vil beskytte dig mod uventede betjeningsfejl. Smart kontrol advarer dig om fare og reducerer automatisk hastigheden (Guardian Stability System) .

Mast Stabilitet

Med en ekspertgruppe bestående af en ergonomiingeniører, udviklingsingeniør og elktro-styringsingeniør er det lykkedes at udvikle en reachtruck, der er endnu mere sikker og hurtigere at betjene. Samlet set er en lang række detaljer er forbedret væsentligt.

Sikkerheds Tagglas

Fremragende udsyn opad med taget lavet af sikkerhedsglas.

Fingertip/Joystick

Hurtig, præcis og uendeligt kontrollerbar fingertip kontrol betjening gør 9-serien ubesværet og utrolig effektiv.

Mini Rat

Doosan BR betjenes og styres med lethed med det lille minirat.

Kamera Gaffel

Det patenterede gaffelkamerasystem med farvedisplay giver mulighed for, at følge gaflerne i alle possitioner, med et klart udsyn via displayet til gaflerne.

Gaffel Laserindikator

Gaffel laserindikatoren optimerer brugen af reach trucken og dermed arbejdsglæden.
Optimerer din drift ved at bruge laserindikatoren.

Fremragende Udsyn

Med det nyudviklede design er der især tænkt på føreren, for at øge synligheden af gaffelspidserne, hvilket er medvirkende til at forbedre produktiviteten og arbejdsglæden.

Robust Rammestruktur

Den robust konstruerede sikkerhedsramme og den nye struktur over hovedværnet gør Doosan BR14/16J(W)-9 til en sikker og pålidelig partner, selv under vanskelige arbejdsopgaver.

Kraftig Drifts Motor

De nye Doosan BR Reach truck har en kraftig integreret drifts motor. Driftstiden for 9-serien er mindst 5~10% højere alt efter køremønster for den enkelte fører.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan originale dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din Reach truck.