El-Scootere

Vi har fået mulighed for at samarbejde med producenten af GO-EL el-scooter. GO-EL el-scooter, som er dansk designet, og produceres med de bedste reservedele fra de førende leverandører i hele verden,

Når du køber din GO-EL el-scooter hos LB Truck Service får du vores mangeårige brede erfaring og kendskab til maskinernes drift og vedligeholds behov med oven i hatten.
GO-EL el-scootere er efter mange års erfaring, fremstillet til at opfylde kundernes ønsker og behov og giver max sikkerhed og bevægelsesfrihed.

GO-EL 3 hjulet model 340El-scooter 3 hjulet GO EL

GO-El 4 hjulet model 270 og 840El-scooter 4 hjulet GO EL

El – scootere leveret af LB Truck Service

Sortimentet, som vi tilbyder, består af en 3 hjulet model GO-EL 340 og 2 typer som er 4 hjulet nemlig GO-EL 270 og den store GO-EL 840.
Vores modelprogram 270, 340 og 840 udskiller sig ved, at de har ny type ratstamme og styrepanel, hvor man nemt kan justere styret trinløst, samt med et let og overskueligt kontrolpanel, der viser hastighed og kørte km.

LYS
GO-EL el-scooterne har et fantastisk lys når der er behov for det, derfor er der valgt at benytte LED lys på disse modeller i den udstrækning, det har været muligt.
HVORFOR? Fordi det giver et super godt lys, og det sparer strøm på batterierne.

AFFJEDRING
Affjedringen har vi valgt at fokusere ekstra på. Specielt på modellerne 270, 340 og 840, har vi opnået en affjedring, der er blandt markedets bedste.
HVORFOR? Jo, jo bedre affjedring scooteren har, jo bedre kører den og jo mere behagelig er kørslen, dermed en stører oplevelse på din tur.

 Slå på tråden, så finder vi helt sikkert, også en GO-EL el-scooter til dig
TELEFON 97 59 33 44

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde vores nyhedsbrev.

Email *
Navn