Elektrisk gaffeltruck 1.3 til 1.6 ton

Doosan 1,3 – 1,6 ton elektriske modvægts gaffeltruck er højtydende og tilbyder kraftfuld ydeevne. Den nye model byder på forbedret udsyn og det nyeste design inden for ergonomiske hydrauliske funktioner.
 
Takket være et forbedret holdbart design overgår Doosans nye 7-serie elektriske gaffeltruck de højeste krav til sikker drift. Det seneste inden for AC-kontrolsystemer giver en uovertruffen kombination af kraft, ydeevne og pålidelighed.
 
De mange parametre er fuldt justerbar for perfekt at matche alle brugerens individuelle krav, hvilket giver maksimal kontrol og nøjagtighed for hver funktion.
Med den pålidelige AC-controller og det optimerede design er Doosans nye maskiner i stand til at levere effektiv drift.
 
B13 – 16R-7-serien giver en fremragende løsning til mindre krævende opgaver.
 
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Bevægelig Foraksel

Ved at kippe tiltgrebet bagud bliver akselafstanden større. Resulterer i at gaffeltrucken opnår bedre stabilitet.

Panorama Spejl

Panoramaspejlet giver ekstra sikkerhed for at reducere ulykker og skader på gaffeltrucken, produkterne eller lager reolsystemet.

OSS

Når operatøren forlader sædet, stopper truckens kørsel og  mastløftningsfunktionerne (Operator Sensing System).

Greb med Horn

Giver brugeren mulighed for at signalere med hornkontakt, og bevare fuld funktionskontrol under kørslen, som medvirker til at bevare sikkerhed.

Justerbart Sæde

Designet med et lavprofil sæde med mekanisk affjedring, der reducerer vibrationer markant. Det hjælper operatøren med at holde sig komfortabel, uanset hvor hård dagen bliver.

Justerbar Ratstamme

Den teleskopiske ratstamme kan justeres afhængigt af førerens kørestilling, fylder mindre og gør det nemt for føreren at komme ind/ud af gaffeltrucken. Det kompakte rat gør det mere behageligt at køre med gaffeltrucken.

Mini Rat

Det lille mini rat har et meget kompakt design, der reducerer førerens kropsbevægelse.

Komfortbakke

Den praktiske bakke giver fremragende opbevaring til evt. clipboard, forfriskninger, små værktøj osv. Dette er et af mange opfyldte kundeønsker.

Batteri Ruller

Batteriskifte systemet reducerer den sparsomme tid til at skifte et batteri med et absolut minimum, hvilket forkorter nedetiden for din gaffeltruck betydeligt.

Fremragende Udsyn

Det special fremstillede tagdesign og beskyttelsesprofil med vinklede tagbøjler giver et optimalt udsyn opad, mens den samtidig sikrer og styrker sikkerheden.

Acceleration Opstart

Ved opstart af gaffeltrucken reduceres accelerationen for at sikre en komfortabel startbevægelse. Accelerationen øges ved normal kørsel.

Løftegreb Retningsvælger

Retningsvælger er placeret på løftegreb, hvilket gør det nemmere for føreren hurtigt at skifte mellem fremadgående og bagudgående kørselsretning.

Oliekølede Skivebremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket for maksimal beskyttelse mod forurening. Dette vedligeholdelsesfrie system sikrer maksimal oppetid, færre skader og færre omkostninger for kunden.

AC-Controller

Curtis AC-controllere giver en uovertruffen kombination af stabilitet, kraft, ydeevne og funktionalitet. Den IP 65-klassificerede controller er meget pålidelig og gennemprøvet i et utal af arbejdsområder.

Robust Bagaksel

Det bagerste styrhjul som også er drivhjul styres af den integrerede drift og indbyggede motorcontroller og overfører effektivt drivkraften og drejningsmoment til slutdrevet i enr jævn og støjsvag operation.

AC-Controller

Vedligeholdelsesfrie AC-drevet hydraulik motorer, er medvirkende til at eliminere motor og kommutatorer rengøring.

Aftageligt Sidepanel

Sidepanel kan nemt fjernes uden værktøj, hvilket letter inspektionen og reducerer serviceomkostningerne og øger dermed oppetiden.

Servicevenlig!

Blot ved at tilslutte en bærbare computer til gaffeltrucken, kan en tekniker justere alle parametrene efter operatørens ønsker. Service kan ske nemt og hurtigt.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.