Elektrisk gaffeltruck 1.6 til 2.0 ton

Doosan 1,6 – 2,0 ton elektriske modvægts gaffeltruck er højtydende og tilbyder kraftfuld ydeevne. 7-serien byder på forbedret udsyn og det nyeste design inden for ergonomiske hydrauliske styringer. 
 
Takket være et forbedret holdbart design og et ekstra stabilitetssystem overgår Doosans nye 7-serie elektriske gaffeltruck de højeste krav til sikker drift. Forlængede vedligeholdels intervaller og avancerede teknologikomponenter reducerer de samlede vedligeholdelses omkostninger.
 
Det nyeste inden for AC-kontrolsystemer giver en uovertruffen kombination af kraft, ydeevne og pålidelighed. De mange parametre er fuldt justerbar for at matche hvert enkelt krav perfekt, hvilket giver maksimal kontrol og nøjagtighed for hver funktion. Med den optimerede styrevinkel reducerer venderadius betydeligt, hvilket gør det muligt at opføre og designe de mest effektive lagerindretninger.
 
B16 – 20X-7-serien indbyder til en fremragende løsning til mere krævende applikationer.
 
Kontakt os for rådgivning Download PDF

BlueSpot

BlueSpot sikkerhedslys sender en blå lysstråle mod gulvet for at advare andre arbejdere om, at en gaffeltruck nærmer sig.

Panorama Spejl

Panoramaspejlet giver ekstra sikkerhed for at reducere ulykker og skader på gaffeltrucken, produkterne eller lager reolsystemet.

OSS

Når operatøren forlader sædet, stopper truckens kørsel og mastløftningsfunktionerne (Operator Sensing System).

Greb med Horn

Giver brugeren mulighed for at signalere med hornkontakt, og bevare fuld funktionskontrol under kørslen, som medvirker til at bevare sikkerhed.

Justerbart Sæde

Designet med et lavprofil sæde med mekanisk affjedring, der reducerer vibrationer markant. Det hjælper operatøren med at holde sig komfortabel, uanset hvor hård dagen bliver.

Justerbar Ratstamme

Den teleskopiske ratstamme kan justeres afhængigt af førerens kørestilling, fylder mindre og gør det nemt for føreren at komme ind/ud af gaffeltrucken. Det kompakte rat gør det mere behageligt at køre med gaffeltrucken.

Minilever Betjening

Hurtig, præcis og uendeligt kontrollerbar minilever betjeningspanel gør 7-serien ubesværet og effektiv.

Nemt Instinktivt Panel

Brugeren kan kontrollere gaffeltruckens præstationsindstillinger under drift ved blot at navigere på instrumentpanelet.

Nyt Batteri Skift

Med det nye batteri skiftesystem gør det skift af batteri nemmere og hurtigere at udskifte batteriet. Dette muliggør en ubesværet flerholdsskift.

Fremragende Udsyn

Det special fremstillede tagdesign og beskyttelsesprofil med vinklede tagbøjler giver et optimalt udsyn opad, mens den samtidig sikrer og styrker sikkerheden.

El-Auto Bremse (EPB)

Den elektromagnetiske automatiske parkeringsbremse (EPB)forhindrer gaffeltrucken i at rulle tilbage på skråningen. Dette øger sikkerheden, komforten og produktiviteten for gaffeltruckføreren.

Optimeret Styring

Den optimerede styrevinkel reducerer venderadius betydeligt, hvilket gør det muligt at designe den mest effektive lagerindretning. Den mindste venderadius øger produktiviteten på trange steder.

Robust Sikkerheds Bøjle

Den robuste sikkerhedbøjle og den kraftige konstuktion over hovedbeskyttelsen gør Doosan B16X-7/B20X-7 – til en pålidelig og pålidelig partner, selv under vanskelige forhold.

AC-Controller

Curtis AC-controllere giver en uovertruffen kombination af stabilitet, kraft, ydeevne og funktionalitet. Den klassificerede controller er meget pålidelig og gennemprøvet i et utal af arbejdsområder.

Støv/Vandbeskyttelse

Med støv og vandbeskyttet drev og pumpe.
Støv-Vandbeskyttelse af drev og pumpe er de nye forseglede regulatorer, som er klassificeret til IP65, og de medfølgende motorer er klassificeret til IP43.

Service Adgang

Det er ikke være nødvendigt at åbne sædeklappen, for at få adgang til controlleren for evt. at ændre indstillinger eller tilslutte diagnoseværktøjet.

Servicevenlig!

Blot ved at tilslutte en bærbare computer til gaffeltrucken, kan en tekniker justere alle parametrene efter operatørens ønsker. Service kan ske nemt og hurtigt.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.