Elektrisk gaffeltruck 2.0 til 3.2 ton (Cushion)

Doosan 2,0 – 3,2 ton elektriske modvægts gaffeltruck er højtydende og tilbyder kraftfuld ydeevne. 7-serien byder på forbedret udsyn og det nyeste design inden for ergonomiske hydrauliske betjeninger. 
 
Takket være et forbedret holdbart design og et ekstra stabilitetssystem overgår Doosans nye 7-serie elektriske lastbiler de højeste krav til sikker drift. Forlængede vedligeholdelses intervaller og avancerede teknologi komponenter reducerer de samlede vedligeholdelsesomkostninger.
 
Det nyeste inden for AC-kontrolsystemer giver en uovertruffen kombination af kraft, ydeevne og pålidelighed. Hver parameter er fuldt justerbar for at matche hvert enkelt krav perfekt, hvilket giver maksimal kontrol og nøjagtighed for hver funktion. Doosan Cushion wheel gaffeltruck er mere kompakt end vores andre gaffeltrucks, hvilket gør den ideel at bruge i små korridorer og kompakte lagre. 
 
BC2.5 – 3.2 ton serien giver en fremragende løsning til mindre kompakte og krævende applikationer.
 
Kontakt os for rådgivning Download PDF

OSS

Når operatøren forlader sædet, stopper truckens kørsel og mastløftningsfunktionerne (Operator Sensing System).

Panorama Spejl

Panoramaspejlet giver ekstra sikkerhed for at reducere ulykker og skader på gaffeltrucken, produkterne eller lager reolsystemet.

Hydraulisk Mastlås

Det hydrauliske låsesystem forhindrer naturlig løft, sænkning og tiltning af masten, selv når føreren forlader trucken uden opsyn.

Greb med Horn

Giver brugeren mulighed for at signalere med hornkontakt, og bevare fuld funktionskontrol under kørslen, som medvirker til at bevare sikkerhed.

Justerbart Sæde

Designet med et lavprofil sæde med mekanisk affjedring, der reducerer vibrationer markant. Det hjælper operatøren med at holde sig komfortabel, uanset hvor hård dagen bliver.

Justerbar Ratstamme

Den teleskopiske ratstamme kan justeres afhængigt af førerens kørestilling, fylder mindre og gør det nemt for føreren at komme ind/ud af gaffeltrucken. Det kompakte rat gør det mere behageligt at køre med gaffeltrucken.

Minilever Betjening

Hurtig, præcis og uendeligt kontrollerbar minilever betjeningspanel gør 7-serien ubesværet og effektiv.

Nemt Instinktivt Panel

Brugeren kan kontrollere gaffeltruckens præstationsindstillinger under drift ved blot at navigere på instrumentpanelet.

LED Arbejdslys

LED belysning, giver et bedre lys og længere levetid end traditionelle forseglede lys type eller for så vidt halogenlys.

Fremragende Udsyn

Det special fremstillede tagdesign og beskyttelsesprofil med vinklede tagbøjler giver et optimalt udsyn opad, mens den samtidig sikrer og styrker sikkerheden.

El-Auto Bremse (EPB)

Den elektromagnetiske automatiske parkeringsbremse (EPB)forhindrer gaffeltrucken i at rulle tilbage på skråningen. Dette øger sikkerheden, komforten og produktiviteten for gaffeltruckføreren.

Optimeret Produktivitet

Ny udviklede styreaksler er designet til at minimere venderadius, hvilket gør det muligt for maskinerne at manøvrere med lethed selv i trange områder.

Oliekølede Bremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket for maksimal beskyttelse mod forurening. Dette vedligeholdelsesfrie system sikrer maksimal oppetid, færre skader og færre omkostninger for kunden.

Curtis Controller

Curtis AC-controlleren giver en uovertruffen kombination af stabilitet, kraft, ydeevne og funktionalitet. Den klassificerede controller er meget pålidelig og gennemprøvet i et utal af arbejdsområder.

Støv/Vandbeskyttelse

De nye støv-vandbeskyttelse af drev og pumpe er de nye forseglede regulatorer, som er klassificeret til IP65, og de medfølgende motorer er klassificeret til IP43.

Robust Sikkerhedsramme

Den robuste sikkerhedsramme og den stærke konstuktion over hovedbeskyttelsen gør Doosan B15T-7 til en pålidelig og pålidelig partner, selv under vanskelige forhold.

Service Adgang

I flere tilfælde vil det er ikke være nødvendigt at åbne sædeklappen, for at få adgang til controlleren for evt. at ændre indstillinger eller tilslutte diagnoseværktøj.

Servicevenlig!

Blot ved at tilslutte en bærbare computer til gaffeltrucken, kan en tekniker justere alle parametrene efter operatørens ønsker. Service kan ske nemt og hurtigt.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.