Elektrisk gaffeltruck 4.0 til 5.0 ton

Doosan 4 – 5 ton serien af elektriske modvægts gaffeltruck er højtydende og tilbyder kraftfuld ydeevne. 7-serien byder på forbedret udsyn og det nyeste design inden for ergonomiske hydrauliske styringer.
 
Takket være et forbedret holdbart design og et ekstra stabilitetssystem overgår Doosans nye 7-Serie elektriske gaffeltruck de højeste krav til sikker drift. Forlængede vedligeholdelses intervaller og avancerede teknologi komponenter reducerer de samlede vedligeholdelses omkostninger.
 
Det nyeste inden for AC-kontrolsystemer giver en uovertruffen kombination af kraft, ydeevne og pålidelighed. Hvert parameter er fuldt justerbar for at matche hvert enkelt krav perfekt, hvilket giver maksimal kontrol og nøjagtighed for hver funktion. Doosan 4-hjulede elektriske modvægts gaffeltruck giver stor kraft, fremragende ydeevne, øget sikkerhed, kørekomfort, enestående servicevenlighed og pålidelighed.
B40 – 50X/XC-7-serien rykker ud og tilbyder en fremragende løsning til mere krævende opgaver.
 
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Skrid Sikre Trin

De store skridsikre trin gør det nemt og sikkert at stige på og af gaffeltrucken, selv under dårlige vejrforhold.

Panorama Spejl

Panoramaspejlet giver ekstra sikkerhed for at reducere ulykker og skader på gaffeltrucken, produkterne eller lager reolsystemet.

OSS

Når operatøren forlader sædet, stopper truckens kørsel og mastløftningsfunktionerne (Operator Sensing System).

Greb med Horn

Giver brugeren mulighed for at signalere med hornkontakt, og bevare fuld funktionskontrol under kørslen, som medvirker til at bevare sikkerhed.

Justerbart Sæde

Designet med et lavprofil sæde med mekanisk affjedring, der reducerer vibrationer markant. Det hjælper operatøren med at holde sig komfortabel, uanset hvor hård dagen bliver.

Justerbar Ratstamme

Den teleskopiske ratstamme kan justeres afhængigt af førerens kørestilling, fylder mindre og gør det nemt for føreren at komme ind/ud af gaffeltrucken. Det kompakte rat gør det mere behageligt at køre med gaffeltrucken.

Minilever Betjening

Hurtig, præcis og uendeligt kontrollerbar minilever betjeningspanel gør 7-serien ubesværet og effektiv.

Nemt Instinktivt Panel

Brugeren kan kontrollere gaffeltruckens præstationsindstillinger under drift ved blot at navigere på instrumentpanelet.

Løftegreb Retningsvælger

Retningsvælger er placeret på løftegreb, hvilket gør det nemmere for føreren hurtigt at skifte mellem fremadgående og bagudgående kørselsretning.

Fremragende Udsyn

Det special fremstillede tagdesign og beskyttelsesprofil med vinklede tagbøjler giver et optimalt udsyn opad, mens den samtidig sikrer og styrker sikkerheden.

SRIO/SLIO

Med det nye batteri skiftesystem gør dit skift af batteri nemmere og hurtigere at udskifte batteriet. Dette muliggør en ubesværet flerholdsskift.

LED Arbejdslys

LED belysning, giver et bedre lys og længere levetid end traditionelle forseglede lys type eller for så vidt halogenlys.

Oliekølede Bremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket for maksimal beskyttelse mod forurening. Dette vedligeholdelsesfrie system sikrer maksimal oppetid, færre skader og færre omkostninger for kunden.

Curtis Controller

Curtis AC-controlleren giver en uovertruffen kombination af stabilitet, kraft, ydeevne og funktionalitet. Den klassificerede controller er meget pålidelig og gennemprøvet i et utal af arbejdsområder.

Støv/Vandbeskyttelse

De nye støv-vandbeskyttelse af drev og pumpe er de nye forseglede regulatorer, som er klassificeret til IP65, og de medfølgende motorer er klassificeret til IP43.

Dobbeltdrevet Aksel

Dobbelt drevaksel styres af den integrerede drevcontroller. Den dobbelte drivaksel overfører effektivt drivmotorens kraft og drejningsmoment til slutdrevet for både jævn og stabil drift.

Service Adgang

I flere tilfælde vil det er ikke være nødvendigt at åbne sædeklappen, for at få adgang til controlleren for evt. at ændre indstillinger eller tilslutte diagnoseværktøj.

Servicevenlig!

Blot ved at tilslutte en bærbare computer til gaffeltrucken, kan en tekniker justere alle parametrene efter operatørens ønsker. Service kan ske nemt og hurtigt.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.