Gaffeltruck, palletruck og elstabler

Gaffeltruck

Hos LB Truck Service kan du finde en ny gaffeltruck, eller en brugt gaffeltruck, alt efter hvad dit behov er. Vi har et væld af forskellige gaffeltrucks og vi kan helt sikkert finde en, der matcher dine krav. Er du i tvivl om hvilken gaffeltruck du skal vælge, rådgiver vi dig gerne.

Palletruck

Er du på udkig efter en palletruck, kan du finde den blandt vores store udvalg af nye palletruck eller en brugt palletruck. Vi har mange forskellige elpalletruck – nogle med ståplade og andre uden ståplade. Uanset hvilken ydeevne din palletruck skal have, kan vi med sikkerhed hjælpe dig.

El stabler

LB Truck Service kan levere en el stabler med netop den løftekapacitet, der passer til dine behov. Du kan finde såvel nye som brugte el stablere blandt vores store udvalg af maskiner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilken el stabler, du skal vælge.

Leasing og service

Hos LB Truck Service har vi mere end 30 års erfaring inden for nye og brugte maskiner. Vi har altid et stort udvalg, så du kan finde den maskine du har brug for – hvad enten det er en gaffeltruck, palletruck eller en el stabler.

Er du ikke interesseret at investere i en ny maskine, kan vi tilbyde dig en attraktiv leasingaftale. Vi udfører ligeledes kvalitets reparationer og service af både din gaffeltruck, palletruck og el stabler.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde vores nyhedsbrev.

Email *
Navn