Gaffeltruck

Find din nye gaffeltruck
Hvis du leder efter en gaffeltruck, er du kommet til det rette sted. Hos LB Truck Service er vi nemlig specialister i netop trucks, stablere og løftevogne.

Det betyder, at du hos os finder et stort udvalg af gaffeltrucks med forskellige specifikationer. Blandt andet kan du inden for området gaffeltruck finde både dieseltrucks, gastrucks og eltrucks. På den måde kan du garanteret finde den gaffeltruck, du søger, i vores sortiment.

Nye el, diesel og gas truck

Altid brugte truck på lager

100% service

Gaffeltruck på el, diesel eller gas?

Som sagt kan vi tilbyde dig en gaffeltruck, der kører på el, diesel eller gas. Det betyder, at du kan vælge netop den løsning, der passer dig bedst.

Vi har gaffeltrucks i mange forskellige størrelser, farver og former. Når det kommer til at finde en ny gaffeltruck, er vi derfor det oplagte valg. Med over 30 års erfaring er vi også i stand til at rådgive dig i valg af din nye gaffeltruck, hvis der skulle være brug for det.

Skriv eller ring til os
Hvis du vil vide mere om vores gaffeltrucks, eller har du spørgsmål til en specifik gaffeltruck, er vores medarbejdere altid klar til at svare dig.

Du kan enten skrive til os på mail lb@lbtruck.dk eller ringe på telefon 97 59 33 44.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde vores nyhedsbrev.

Email *
Navn