Palletruck

En palletruck til enhver opgave
Som det fremgår af navnet, er palletrucks det ideelle redskab til at løfte og flytte paller. Derfor er palletrucks en nødvendighed i mange forskellige erhverv og sammenhænge. Står du og mangler en palletruck, er LB Truck Service det helt rigtige valg. Vi har nemlig et stort udvalg af palletrucks og kan med vores ekspertise være med til at finde den rette løsning til dine behov.

2582

P2190025

2165 P2241134

Vi har din nye palletruck

Vi har som sagt et stort udvalg af palletrucks i høj kvalitet til mange forskellige erhverv. Vi har palletrucks i mange forskellige størrelser og udformninger, som målretter sig forskellige opgaver og formål. Derfor tør vi godt sige, at vi har din nye palletruck i vores sortiment.

Vi hjælper dig
Er du i tvivl om, hvilken af vores palletrucks, der passer dine behov bedst? Så stiller vi 30 års erfaring til din rådighed. Vi står nemlig altid klar til at rådgive dig omkring valget af palletruck, så du finder frem til den helt rigtige løsning. Har du brug for et godt råd, eller har du spørgsmål til en af vores palletruck, er du derfor altid velkommen til at skrive til os på vores mail lb@lbtruck.dk eller til at ringe direkte til os på telefon 97 59 33 44.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde vores nyhedsbrev.

Email *
Navn