Stablere

Stablere hos LB Truck Service
Når du vælger LB Truck Service, vælger du nogen, der brænder for faget. Vi er nemlig specialister i trucks, stablere og løftevogne, og vi har over 30 års erfaring med at levere professionel og personlige service til vores kunder. Derfor er vi de rette til at hjælpe dig med at finde den rette løsning inden for stablere. Uanset om du er på udkig efter en eller flere stablere, nye eller brugte.

1731 P6080040

2415 IMG_0020

kassevender

Alt inden for stablere

Som det fremgår af navnet, spiller stablere en vigtig rolle, når større og tungere varer skal stables. Derfor er stablere vigtige i mange erhverv. Hos os finder du alt inden for stablere. Blandt andet finder du et stort udvalg af el stablere i forskellige størrelser og udformninger. På den måde kan vi tilbyde dig noget, uanset hvilke stablere, du står og mangler.

Har du spørgsmål?
Har du et eller flere spørgsmål til vores stablere? Så sidder vores medarbejdere altid klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis der skulle være brug for det.

Du kan altid skrive på lb@lbtruck.dk eller ringe på telefon 97 59 33 44, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning inden for stablere.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde vores nyhedsbrev.

Email *
Navn