Vi har arbejdet med truck og løftegrej i 40 år og har masser af erfaring inden for alle områder der vedrører noget med truck, palleløftere, stablere mm.

Du er sikker på at når du vælger os, får du altid en kompetent og erfaren mekaniker der har forstand på de forskellige maskiner. Vi yder reparationer og service på alle de kendte mærker. Herunder Doosan, CombiLift, BT Warehouse-udstyr, Toyota truck, Linde truck, Mitsubishi truck, Flexi truck, Nissan truck, Yale truck, Cat truck, Hyster truck og Fantuzzi truck, JLG personlifte, Haulotte personlifte, Genie personlifte. Entreprenørudstyr som Weidemann, Yanmar og andre mærkevarer indenfor minimaskiner, minigraver, minilæsser, minidumper mv.

Her er et lille udsnit af fordele du får hos LB Truck Service:

  • Automatisk lovpligtig årligt hovedeftersyn
  • Service og reparationer til yderst favorable priser
  • Samme montør hver gang
  • Hurtig udrykning og minimering af nedetider
  • Altid en veludstyret servicebil tæt på

Alting bliver slidt med tiden, og det gælder ikke mindst maskiner som trucks, stablere og løftevogne, som ofte er i brug og udsat for hårdt arbejde.

LB Truck Service minimerer nedetider og sørger for, at jeres truck udstyr altid er forsvarligt og sikkerhedsmæssigt kørende. LB Truck Service er medlem af brancheorganisationen GAFSAM og de årlige lovpligtige hovedeftersyn udføres i henhold til Arbejdstilsynets bestemmelser og regler.

Få udført service nu

Det kan godt være, der ikke er noget galt med din maskine nu – men hvorfor vente, til uheldet er ude?

For at undgå at maskinen går i stå eller brækker ned, kan du få udført service af samme montør hver gang. På den måde kan vi tage os af skaderne i opløbet, så de ikke når at udvikle sig til skader. At få udført service på sine maskiner kan altså godt ses som en investering i det lange løb.

Vi går op i god service- ja vi er ligefrem pjattet med service

Det er vigtigt for os, at kunderne oplever en professionel og imødekommende service hos os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores service på telefon 97 59 33 44