Selvkørende NH pallevogn

16. november 2017

NH_SKP1500S_LB

Selvkørende pallevogn med mulighed for leasing

27. oktober 2017

NH_SKP1200_LB_1_PDF-page-001

Nye muligheder for sikker adfærd

27. oktober 2017

BlueSpot_LB_TA

SkateWork utallige muligheder

27. oktober 2017

SkateWork_LB_TA_JPG

Sikkerhed frem for alt

27. oktober 2017

Red_light_LB_TA

El – scootere igen

10. november 2016

I mange år handlede vi med El scootere, ja helt tilbage fra 2008, og var rigtig glade for det, efterhånden blev det sådan, at der skulle være en scooterforhandler på hvert et gadehjørne, det medførte at der ikke var plads til at yde den service, som vi mener, der bør følge med.

Vi har efter utallige opfordringer fra mange af vore trofaste kunder besluttet at genoptage forhandling af El scootere.

Dette har netop givet os mulighed for at samarbejde med producenten af GO-EL el-scooter, som er dansk designet, og produceres med de bedste reservedele fra de førende leverandører i hele verden.

GO-EL el-scootere er efter mange års erfaring, fremstillet til at opfylde kundernes ønsker og behov.270_r_front

Sortimentet, som vi ønsker at tilbyde, består af en 3 hjulet model GO-EL 340 og 2 typer som er 4 hjulet nemlig GO-EL 270 og den store GO-EL 840.

Vores model 270, 340 og 840 udskiller sig ved, at de har ny type ratstamme og styrepanel, hvor man nemt kan justere styret trinløst, samt med et let og overskueligt kontrolpanel, der viser hastighed og kørt km.

Der er valgt at benytte LED lys på disse modeller i den udstrækning, det har været muligt.  HVORFOR?  Fordi det giver et super godt lys, og det sparer strøm på batterierne.

Affjedringen har vi valgt at fokusere ekstra på. HVORFOR?  Jo, jo bedre affjedring scooteren har, jo bedre kører den og jo mere behagelig er kørslen.

Specielt på modellerne 270, 340 og 840, har vi opnået en affjedring, der er blandt markedets bedste.

Slå på tråden, så finder vi helt sikkert, også en GO-EL el-scooter til dig hvis du har behov for det.

Universalens rejse

20. maj 2016

For mange år siden blev denne Universal 453 DTC importeret fra Rumænien til Danmark.

?

I Danmark blev den ændret til en Universal 453 DTC Byggelift, som på denne måde har været en trofast medhjælper ved utallige byggeprojekter. I foråret 2016 ønsker kunden at udskifte maskinen med nyere maskine. Hos LB Truck Service går vi på jagt for at finde noget andet til vores kunde, vi præsenterer denne Manitou 26-4 Byggelift til vores kunde.

2466

Manitou 26-4 Byggelift.

 

Der bliver lavet en handel og Universal 453 DTC Byggeliften kommer på besøg hos LB Truck Service, flere kommer og ser maskinen, for “dyrt” eller hvad man nu siger, på et tidspunkt kommer maskinen også med på en on-line auktion, held eller uheld opnår den ikke mindste pris.

En formiddag i marts bliver vi ringet op af en dame fra Rumænien, hun spørger på bedste pris på denne Universal 453 DTC Byggelift, hun synes tilfældigvis også at vi forlanger alt for meget og vil tænke over det. 14 dage senere vender damen tilbage for at høre om maskinen var blevet solgt, hun kunne ikke se den på nettet, maskinen var reserveret til en dansk kunde, derfor ikke på nettet, og det fortalte vi til hende. Nu ville hun gerne vide om vi troede på at den blev solgt til denne kunde, hvem ved – vi aftalte at hun kunne kontakte os i ugen efter.

Tirsdag formiddag ringer hun og spørger om vi har fundet ud af mere, vi beslutter at først til mølle må være gældende, idet vi ikke kunne få en klar melding fra kunden som havde reserveret maskinen.

Vi bliver enige med damen fra Rumænien om pris, transport er noget som de selv vil klare, de vil gerne betale med kontanter når de afhenter, det kan vi ikke, vi skal have pengene overført. Det bliver klaret på bedste vis.

Afhentningen bliver engang i foråret når de er klar til det, vi tror at de skulle klare flere handler i Danmark på samme tid. Tiden går og maskinen er her endnu – 9 maj ringer damen og siger at afhentningen sker i denne uge.

Den 11 maj sidst på formiddagen, kommer tre friske gutter i lastbil for at hente Universal 453 DTC Byggeliften hjem til moderlandet, jeg synes næsten, man kunne se et glimt af at være rørt, da gutterne fik øje på maskinen, som skulle med hjem efter de mange år i Danmark. Gutterne brugte en hel eftermiddag på at afmontere masten, for at maskinen kunne læsses på lastbil traileren. Klokken blev 17 inden lasten var ombord.

Maskinen kører nu mod Rumænien.

Klar til afgang

Klar til afgang

På vej mod Rumænien

På vej mod Rumænien

Det er vel det man kalder “Happy Ending”

Ny hjemmeside i april 2016

8. marts 2016

Velkommen til vores ny hjemmeside.
Her kan du følge med alt hvad der sker i vores virksomhed. Ind i mellem vil der også være billeder fra værkstedet.
Følg med hver uge.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde vores nyhedsbrev.

Email *
Navn