Glade kunder siden 1982

LB Truck Service blev grundlagt som enkeltmandsfirma af Leon Bro i 1982. Siden da er 13 nye medarbejdere kommet til – flere som har arbejdet med trucks i 30 år. Den store erfaring er selvsagt en fordel for vore kunder, og vi er stolte af løbende at have udvidet både kompetencer, services og produktkataloget i årenes løb.

lb-truckservice-om-os

Årenes konstante udvikling har resulteret i at vi oftest har mere end 150 enheder på lager, og servicerer og forhandler de kendte mærker i branchen. Herunder Warehouse-udstyr, Flexi trucks og Fantuzzi trucks, Weidemann, Yanmar og andre mærkevarer indenfor minimaskiner, minigraver, minilæsser, minidumper, personlifte etc. Vort team af serviceteknikere har derfor en stor og bred erfaring inden for de enkelte områder.

Og husk! Vi yder landsdækkende service og sikkerhedseftersyn på alt intern transportudstyr. Så har du brug for en maskine eller skal du have serviceret din eksisterende maskinpark, er der en god chance for at vi kan hjælpe dig. Ring til os og hør nærmere, vi står klar til at hjælpe.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde vores nyhedsbrev.

Email *
Navn