Service af trucks og andre maskiner

Vi har arbejdet med truck og løftegrej i over 30 år og har masser af erfaring inden for alle områder der har noget med truck, palleløftere, stablere mm. Du er sikker på at når du vælger os, får du altid en kompetent og erfaren mekaniker der har forstand på de forskellige maskiner.

Vi yder reparationer og service på alle de kendte mærker. Herunder Warehouse-udstyr, Flexi trucks og Fantuzzi trucks, Weidemann, Yanmar og andre mærkevarer indenfor minimaskiner, minigraver, minilæsser, minidumper, personlifte mv.

Her er et lille udsnit af fordele du får hos
LB Truck Service:

  • Automatisk lovpligtig årligt hovedeftersyn
  • Service og reparationer til yderst favorable priser
  • Samme montør hver gang
  • Hurtig udrykning og minimering af nedetider
  • Altid en veludstyret servicebil tæt på

Servicevogn LB Truck

 

Alting bliver slidt med tiden, og det gælder ikke mindst maskiner som trucks, stablere og løftevogne, som ofte er i brug og udsat for hårdt arbejde. LB Truck Service minimerer nedetider og sørger for, at jeres truck udstyr altid er forsvarligt disse maskiner.

LB Truck Service er medlem af brancheorganisationen GAFSAM og de årlige lovpligtige hovedeftersyn udføres i henhold til Arbejdstilsynets bestemmelser og regler.

Få udført service nu
Det kan godt være, der ikke er noget galt med din maskine nu – men hvorfor vente, til uheldet er ude? For at undgå at maskinen går i stå eller brækker ned, kan du få udført service af samme montør hver gang. På den måde kan vi tage os af skaderne i opløbet, så de ikke når at udvikle sig til skader. At få udført service på sine maskiner kan altså godt ses som en investering i det lange løb.

Vi går op i god service

Det er vigtigt for os, at kunderne oplever en professionel og imødekommende service hos os.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 59 33 44 og høre mere om vores service.

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde vores nyhedsbrev.

Email *
Navn