GAS gaffeltruck 6.0 til 7.0 ton

Doosan 6 – 7 ton GAS gaffeltruck med fremragende ydeevne og høj effekt takket være PSI 4.3L GAS motor. Robust pålidelighed har været en stor del af Doosans kodex for alle dets produkter, og den nye 7-serie er ikke anderledes.
Den stærke og kraftige metal chassisramme, sikrer at Doosan er det bedste valg til alle produktionsformål. Den nye Zeus Cabin giver et fantastisk udsyn og fremragende komfort for føreren.
Forlængede serviceintervaller betyder øget oppetid og reducerede serviceomkostninger.
Den overlegne motorydelse kontrolleres af en ECU, der integrerer og koordinerer/tilpasser alle kritiske funktioner, herunder: regulator, variabel tændingstidspunkt, kontrol af luft-brændstofforhold og motorbeskyttelse.
Alle Doosan gaffeltrucks er udstyret med et gennemprøvet load-sensing hydrauliksystem, som giver øget brændstofeffektivitet og bedre samlet ydeevne.
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Skridsikre Trin

De store skridsikre trin gør det nemt og sikkert at stige på og af gaffeltrucken, selv under dårlige vejrforhold.

Panorama Spejl

Panoramaspejlet giver ekstra sikkerhed for at reducere ulykker og skader på gaffeltrucken, produkterne eller lager reolsystemet.

Bak kamera

Bakkameraet giver et perfekt bagudsyn. Føreren kører let, ubesværet og sikkert baglæns med aktiveret bakkamera.

OSS

Når operatøren forlader sædet, stopper truckens kørsel og mastløftningsfunktionerne (Operator Sensing System).

Premium Sæde

Designet med et lavprofil sæde med mekanisk affjedring, der reducerer vibrationer markant. Det hjælper operatøren med at holde sig komfortabel, uanset hvor hård dagen bliver.

Ergonomisk Design

Betjenings panelet er placeret ergonomisk optimalt for operatørens bekvemmelighed. Ergonomisk parkerings greb håndtagsposition i venstre side af sædet. Lavt støj/vibrations niveau øger arbejdsglæden.

Højnet Førerkomfort

Det store og vidt åbne gulvområde giver føreren masser af gulvplads til at gøre ind- og udstigning til en leg.

Instrument Panel

Det brugervenlige, integrerede instrumentpanel giver et klart overblik over gaffeltruckens drifts status. Operatøren holdes orienteret om maskinens driftsforhold.

Udsøgt Udsyn

  • Centreret sæde giver bedre udsyn.
  • Bred synlighed uden forvrængning.

LED Kombinationslys

LED belysning, giver et bedre lys og længere levetid end traditionelle lys typer eller for såvidt halogenlys.

GAS-Flaske Beslag

Gas-flasken svinges ud fra kontraklods og herefter sænkes flasken ned på et stabilt underlag for at minimere arm- og rygbelastning for endvidere at forenkle tank af/på montering.

Kraftfuld Pålidelig Motor

Den kraftfulde PSI 4.3L elektronisk styrede motor, som arbejder med fremragende brændstofeffektivitet, er kombineret med en gennemprøvet transmission og drivaksel samt øget produktivitet, holdbarhed og værdi for pengene.

Oliekølede Skivebremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket for maksimal beskyttelse mod forurening. Dette vedligeholdelsesfrie system sikrer maksimal oppetid, færre skader og mindre omkostninger for dig.

Ørken Filter

De største snavspartikler filtreres fra af Ørkenfilterrenseren, hvilket gør det nemmere for luftfilteret med dobbeltelementer at filtrere de mindre stykker fra. Ørkenfilterrenseren forlænger luftfilterets levetid.

Levetid Øges

Den øgede kapacitet af Dual Element Air Filters med integreret (Mass Air Flow) sensor forhindrer, at der kommer store snavs partikler ind i motoren.

Drivaksel

Den kraftige støbegods drivakselhus er produceret i ét stykke, dette sikrer at akselkomponenterne er på linje. Akslen af legeret stål med høj træk og brudstyrke hvilket forlænger akslens levetid, samt at et højt drejningsmoment overføres til trækhjulene.

Stor Motorklap

Enestående adgang til alle serviceområder, alle komponenter er lette at få adgang til med den store motorklap. Åbningsvinklen på den åbne motorklap er fantastisk, hvilket bevirker minimal servicetid og maksimal oppetid.

Let Adgang

  • Integrerede elektriske komponenter (relæer og sikringer)
  • Nem adgang til servicekomponenter gennem servicelåger.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig

Doosan Originale Parts

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.