Virksomhed med erfarne og kompetente medarbejdere

Vi ved, at en virksomhed ikke er bedre end sine medarbejdere. Derfor finder du hos LB Truck Service kun kompetente og erfarne medarbejdere, der hver dag har fokus på at levere et godt stykke arbejde. Virksomheden startede med kun én mand, og i dag er vi 13 ansatte. 

Service er vores vigtigste fokuspunkt

Vi er en virksomhed, der både tilbyder køb og salg af maskiner, samt service, reparation og leasingydelser. Det betyder, at vi kommer i nær kontakt med mange af vores kunder, og derfor er service også et af vores fokuspunkter. Derfor er vores medarbejdere imødekommende og personlige overfor alle kunder. Det er medarbejdernes vigtigste opgave at sikre en god service hele vejen rundt. At vi har et godt rygte skylder vi derfor alle vores medarbejderes daglige arbejde.

Medarbejder hos os?

Vi er som sagt 13 dedikerede medarbejdere den dag i dag, men vi kan altid bruge mere erfaring og friske inputs. Har du erfaring inden for trucks eller ønsker du blot at arbejde med disse maskiner, er du derfor altid velkommen til at sende en mail på:lb@lbtruck.dk eller ringe direkte på telefon 97 59 33 44.