Elektrisk stabler 1.2 til 1.6 ton 

Doosan 1,2 – 1,6 ton elektriske stabler opfylder og overgår dine lagerbehov.

Doosan producer robuste og pålidelige enkle maskiner, som har gjort det muligt for os at blive en førende leverandør af materialehåndteringsudstyr. Ved at anvende høje specifikationer og gennemafprøvet teknologi har vi opnået vores mål om at øge produktivitet og samtidig sænke udstyrs levetidsomkostninger.

Den lange monterede styrearm holder føreren sikker og i en ergonomisk position under arbejdet. Den optimerede betjening af det fuldt proportionale løftesystem gør stabling sikrere og hurtigere. På grund af den høje kvalitet og avancerede komponenter og teknologier, konkurrerer stableren med førende mærker på markedet.

Doosan warehouse produkterne bærer kvalitets mærket “Made in Germany”, og her sikrer vores specialteam højeste kvalitet af vores produkter på hvert trin i fremstillingsprocessen.

Kontakt os for rådgivning Download PDF

Omvendt Sikkerhed

Den røde (mavekontakt) knap på toppen af styrestangen stopper maskinen når den trykkes ind.

Styrestangs Design

Styrestangs designet gør at føreren altid kan holde en sikker afstand til stableren under arbejdet.

Ergonomisk Håndtag

Let at manøvrere med det ergonomisk udformede håndtag med tudehorns kontakt, med aktiveringsmulighed for løft og sænk af gafler..

Ergonomisk Styrestang

Styrestangens længde giver en arbejdshøjde som er naturligt placeret i en ergonomisk, brugervenlig betjeningsposition.

Elektronisk Proportional

Det elektronisk styrede proportionelle løftesystem sikrer præcis positionering og stabling i enhver løftehøjde.

Tilpasset Batterikapacitet

  • BSL12N-7 with 150/172/200 Ah 2PzB battery

Kort stablerlængde, god manøvredygtighed og fantastisk til drift på begrænsede pladser.

  • BSL16N-7 with 255/258/300 Ah 3PzB battery

Ergonomisk Design

Stabling kan udføres mere ergonomisk og hurtigere på grund den ergonomisk designede styrestang som sikrer afstand og bedre udsyn til gaflerne.

AC Drive-Teknologi

Den kraftfulde vedligeholdelsesfrie AC-drivmotor i kombination med gearkassen, bremse- og drivhjulet bidrager til den store ydelse, effektivitet og pålidelighed for at reducere driftsomkostningerne.

Robust Pålideligt Design

Det robuste 8 mm stålchassis og maskinskjold beskytter stableren og dens komponenter mod ydre mekaniske stød.

CANBUS Teknologi

CANBUS teknologi gør analyser og justeringer nemmere, så oppetiden er maksimeret. Takket være et minimum af ledninger er CANBUS mere pålidelig.

Servicevenlig!

Alle dele er let tilgængelige, når frontdækslet fjernes. Drivhjulet og støttehjulet er lette at udskifte uden brug af kran til at løfte stableren.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din stabler.