Elektrisk stabler 1.4 til 2.0 ton 

Doosan 1,4 – 2,0 ton stablere (Heavy Line) opfylder og overgår de fleste lagerbehov. Vores heavyline stablere er designet til at give en mere stabil struktur, perfekt egnet til at løfte byrder op til 5,4 m.

Doosan producere robuste og pålidelige, men alligevel enkle maskiner, dette har gjort det muligt for os at blive en førende leverandør af materialehåndteringsudstyr. Ved at tilføje høje specifikationer og gennemprøvet teknologi er vores mål at øge din produktivitet og samtidig sænke udstyrs levetidsomkostninger.

Doosan warehouse produkterne bærer kvalitets mærket “Made in Germany”, og her sikrer vores specialteam højeste kvalitet af vores produkter på hvert trin i fremstillingsprocessen.

Vi stræber efter

  • Konstant forbedring af vores produktkomponenter i overensstemmelse med de nyeste teknologiske standarders
  • Tilgængeligheden af et stort antal udstyrsmuligheder og ydeevnefunktioner
  • Udvikling og produktion af skræddersyede maskiner
Kontakt os for rådgivning Download PDF

Turtel Funktion

Ved at trykke på skildpadde tilstands knappen, når stableren kører i et lager, vil stablerens kørehastighed sænkes.

Nødstop Aktivering

Stor rød knap med ‘tryk ned’ sikkerhedsfunktion, der beskytter brugerne ved betjening af stableren.

Stor Stabilitet

Sikkerhed er vores største bekymring, og det er derfor, vi hos Doosan finder det meget vigtigt at levere stabile, robuste maskiner, der er sikre at bruge, selv i de hårdeste arbejdssituationer.

Enkel Instrumentering

Letlæseligt instrumentpanel, viser alle stablerens vigtige parametre og indstillinger.

Styrestangs Kontrol

Ergonomisk udformet styrearm med dobbelte grebskontakter, der letter brugen af højre- eller venstrehåndede operatører. Den integrerede skildpaddeknap begrænser kørehastigheden ved manøvrering i trange arbejdsområder.

Nem På/Af-Læsning

Det inovative gaffeldesign og bogie lasthjul gør det nemt at komme ind og ud af palleterede laster.

Opretstående Styrestang

Til sidesættelses knap giver operatøren mulighed for at køre stableren med styrearmen i oprejst position.

Batteri Ruller

Kraftige nylonruller under batteriet gør det muligt at fjerne batteriet med en lille indsats, hvilket gør batteriudskiftning enkelt og sikkert.

Curtis Controller

Fuldt programmerbare præstationsparametre giver mulighed for total tilpasning af acceleration, tophastighed og nedbremsning.

Sideslørslejer

Alle Doosan maskiner med mast er udstyret med kombineret sideslørslejer for at øge stabilitet og præcisionen.

Robust Konstruktion

Doosans kraftige konstruktion består af skærme og topdæksel af metal, samt kraftig plast hvilket sikrer minimal skade og sænker levetidsomkostningerne. Disse lave samlede brugeromkostninger gør Doosans lagersortiment perfekt til selv de hårdeste arbejdsopgaver.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan Originale Dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din stabler.