GAS gaffeltruck 1.5 til 2.0 ton

Hos Doosan er vi stolte af vores ry for at designe holdbare, pålidelige og bruger venlige modvægts gaffeltruck. Med en velafbalanceret blanding af forbedret teknologi og gennemprøvede komponenter, overholder 1,5 til 2 ton Gas gaffeltruck nøje dette kodex. Doosans ergonomisk designede og rummelige førercenter, kombineret med en række operationelle forbedringer, letter betjeningen med samtidig forbedret komfort og øget produktivitet.
Doosans kraftfulde Gas-motor arbejder med en lydløs kædetandrem, der hjælper med at reducere støjniveauet og forbedrer effektiviteten. En aluminiums cylinderblok og oliekar hjælper også med at reducere støj. Derudover øges brændstofeffektiviteten takket være brugen af slidbestandige materialer og specialdesignede ventilfjedre.
Kontakt os for rådgivning Download PDF

OSS

Når operatøren forlader sædet, stopper truckens kørsel og mastløftningsfunktionerne (Operator Sensing System).

Hydraulisk Mastlås

Det hydrauliske låsesystem forhindrer naturlig løft, sænkning og tiltning af masten, selv når føreren forlader trucken uden opsyn.

Sikkerhedssele

Når føreren ønsker at benytte trucken og sidder på sædet, skal sikkerhedsselen spændes, for at kunne betjene trucken.

Greb med Horn

Giver brugeren mulighed for at signalere med hornkontakt, og bevare fuld funktionskontrol under kørslen, som medvirker til at bevare sikkerhed.

Komfortbakke

Den praktiske bakke giver fremragende opbevaring til evt. clipboard, forfriskninger, små værktøj osv. Dette er et af mange opfyldte kundeønsker.

Vipbar Ratstamme

Føreren kan ændre den trinløse justerbare søjle og sæde til den bedste position, der giver en optimal arbejdsstilling for den enkelte bruger.

Operatørområde

Udvidet førerplads skaber bedre benplads og har givet de ergonomisk placerede speeder og bremsepedals øget frigang og vinkel, øger arbejdsglæden og letter betjeningen.

Letlæselig Display

Den letlæselige, integrerede instrumentpanel giver føreren et fantastisk overblik over gaffeltruckens drifts status under kørslen, blot ved at navigere på instrumentpanelet.

LED Arbejdslys

LED belysning, giver et bedre lys og længere levetid end traditionelle forseglede lys type eller for så vidt halogenlys.

Auto Tiltnivellering

Med automatisk tiltnivellering returnerer masten til den opretstående lodrette position ved aktivering af en kontakt.

Kontravægt Design

Den afrundede kontravægt gør det nemmere at manøvrere på trange områder, hvilket øger arbejdsglæden og produktiviteten.

Brændstofeffektiv Motor

Den 2,4 liters GAS-motor (HMC) har bidraget til øget brændstofeffektivitet og et særdeles reduceret støjniveauet.

Oliekølede skivebremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket for maksimal beskyttelse mod forurening. Dette vedligeholdelsesfrie system sikrer maksimal oppetid, færre skader og færre omkostninger for kunden.

Drivaksel

Det kraftige støbegods drivakselhus er produceret i ét stykke, dette sikrer at akselkomponenterne er på linje. Akslen af legeret stål med høj træk og brudstyrke hvilket forlænger akslens levetid, samt at et højt drejningsmoment overføres til trækhjulene.

Hydrostatisk Styring

Det fuldt hydrostatiske styretøj er designet til at fungere i alle miljøer og applikationer med stor påvirkning. Nem styring og hurtigere respons. Selvjusterende koniske rullelejer.

Øget Kølekapacitet

Den afrundede kontravægt giver bedre plads til en ny type aluminiumskøler. Denne køler type giver øget kølekapacitet med en væsentlig forbedret luftstrøm. Dette reducerer risikoen for, at motoren overophedes markant.

Aftageligt Sidepanel

Gulvplade og sidepanel kan nemt fjernes uden værktøj, hvilket letter inspektionen og reducerer serviceomkostningerne.

Integrerede Komponenter

De elektriske komponenter er integrerede. Sikrings- og relæbokse er placeret foran motoren for at lette vedligeholdelsen.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig.

Doosan originale dele

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.