GAS gaffeltruck 2.0 til 3.5 ton

Doosan 2,0 – 3,5 ton GAS gaffeltruck er højeffektiv og byder ind med brændstofbesparende effektiv drift. Den in-line, 4-cylindrede, vandkølede, overliggende ventilmotor giver højt drejningsmoment ved lave motorhastigheder til applikationer, hvor der kræves rampelæsning og losning, hurtige løftehastigheder eller stort hydrauliske flow.
MMC 2,4 liters motoren yder et stort drejningsmoment og dermed høj ydelse. Motoren inkluderer hydrauliske spændingsjusteringer, som sikrer et servicefrit ventilsystem i hele motorens levetid. En premium knastaksel og balance aksel hjælper ikke kun med at forlænge serviceintervallerne, men også med at reducere støj.
Doosan 7-seriens gaffeltrucks er designet med fokus på førerkomfort. Den nye Doosan-kabine giver ikke kun stor komfort for føreren, men også højere produktivitet med ergonomisk designede funktioner.
Kontakt os for rådgivning Download PDF

BlueSpot

BlueSpot sikkerhedslys sender en blå lysstråle mod gulvet for at advare andre arbejdere om, at en gaffeltruck nærmer sig.

Panorama Spejl

Panoramaspejlet giver ekstra sikkerhed for at reducere ulykker og skader på gaffeltrucken, produkterne eller lager reolsystemet.

Back-Up Alarm

Når føreren kører i bakgear, vil Back-Up Alarmen advare omgivende personer. Dette øger operatørens sikkerhed og komfort.

Betjeningslås

Med denne mulighed forhindres utilsigtet brug af det 4. håndtag, hvilket reducerer risikoen for uheld med tab af last.

Premium Seat

Designet med et lavprofil sæde med mekanisk affjedring, der reducerer vibrationer markant. Det hjælper operatøren med at holde sig komfortabel, uanset hvor hård dagen bliver.

Justerbar Ratstamme

Den teleskopiske ratstamme kan justeres afhængigt af førerens kørestilling, fylder mindre og gør det nemt for føreren at komme ind/ud af gaffeltrucken. Det kompakte rat gør det mere behageligt at køre med gaffeltrucken.

Tilt Cylinder

Tilt cylindrene er smart afdækket for at undgå enhver hindring for operatøren. Ydermere skaber tilt cylinder dækslet ekstra plads på gulvet i førerrummet.

Instrument Panel

Det brugervenlige, integrerede instrumentpanel giver et klart overblik over gaffeltruckens drifts status. Operatøren holdes orienteret om maskinens driftsforhold.

LED Arbejdslys

LED belysning, giver et bedre lys og længere levetid end traditionelle forseglede lys bjælker eller for såvidt halogenlys.

Mast Udsyn

De udsynsoptimerede og arrangerede hydraulikslanger og løftekæder forbedrer udsynet fremadrettet.

Pedal Placering

Operatøren kan let foretage skift mellem pedalerne, og det forbedrer førerens arbejdsglæde og komfort.

Brændstofeffektiv Motor

MMC-motoren giver kraftfuld ydeevne, sammen med at den er brændstoføkonomisk.

Oliekølede Skivebremser

Det oliekølede skivebremsesystem er fuldstændigt lukket for maksimal beskyttelse mod forurening. Dette vedligeholdelsesfrie system sikrer maksimal oppetid, færre skader og ingen omkostninger for dig.

Forbedret Kølesystem

Kombinationen af køler med stor kapacitet og optimeret luftstrøm i kontravægtsdesignet øger truckens pålidelighed og holdbarhed og øger oppetiden i kraftfulde opgaver.

Ny Luftrenser

Den øgede kapacitet af Dual Element Air Filters med integreret (Mass Air Flow) sensor forhindrer, at der kommer store snavs partikler ind i motoren, hvilket kan forkorte motorens levetid drastisk.

Pre-Cleaner

De største stykker snavs filtreres fra af Ørkenfilterrenseren, hvilket gør det nemmere for luftfilteret med dobbeltelementer at filtrere de mindre stykker fra. Ørkenfilterrenseren forlænger luftfilterets levetid.

Stor Motorklap

Enestående adgang til alle serviceområder i motorrum, alle komponenter er nemme at få adgang til med den store motorklap. Åbningsvinklen på den åbne motorklap er fantastisk, hvilket bevirker minimal servicetid og maksimal oppetid.

Service venlig!

Stort åbningsområde under motorafdækningen øger tilgængelighed når maskinen serviceres. Servicekomponenter er placeret på let tilgængelige steder, på en måde, så gaffeltrucken kan serviceres på et minimum af tid.

Worldwide Service Net

Doosan yder support af høj kvalitet, afhængig af vores omfattende forhandlernetværk. Dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig

Doosan Originale Parts

Reservedelslageret, leverer højkvalitets Doosan dele til din lokale forhandler. Doosan originale dele passer perfekt til din gaffeltruck.